19 Mart 2009 Perşembe

BİZ KİMİZ


Bizler, bilinen on iki bin yıllık soylu Türk ırkınınn, bu yüzyıldaki ARİ temsilcileriyiz.
Türk soyunun üstünlüğüne inanıyor, Türk Milletinin varlığını korumak için çalışıyoruz.
Bizler biliyoruz ki günümüz de her ne kadar (kısmen) asimile olmuş ve halende asimilasyona maruz bir millet de olsak, her ne kadar Türkçülük ideolojisi birileri tarafından yozlaştırılmışsa da, büyük Türkçüler'den N. Atsız'ın bir makalesinde dikkat çektiği bu noktaya sonuna kadar katılıyoruz. "...bugün görülen geri ve kötü ne varsa, hepsi, geçici bir hastalığın belirtisidir ve geçmiş zamanlarda bizi ileri götüren, zaferden zafere yürüten erdemlerin hepsi kanımızda, ruhumuzda, içimizde gizli bir halde yasamakta, belirecek imkan ve fırsat aramaktadır ".
Buduncular olarak bizler Türkiye'nin menfaatlerini her türlü kişisel çıkarlarımızın üzerinde tutuyor, var olan tüm enerjimizle uğruna can koyduğumuz, bu Kutsal dava için çalışıyoruz.
Başbuğumuz, Türklerin Son Başbuğu olan Atatürk yol göstericimiz ise Türk Tarihindeki Ulu Büyüklerimizdir. Türk Milletinden olmayan, hiç bir IRK, DIL VE KÜLTÜR KABUL ETMIYORUZ.

Türkçülük, bir fikir olduğu kadar da inançtır. İnanç olduğu için de tartışmasız, tenkitsiz kabul olunur. Onun tartışılacak ve tenkit olunacak tarafı temeli, esasi değil, ayrıntılarıdır.
Bizler, Arap ve Batı kültürüne karşı çıkarak, Türklerin, Türk gibi yaşaması gerektiğini savunuyoruz.

Yüz yıllardır zihinleri bulandırılmış, öz benliğinden özellikle dinler araç edilerek TÜRK KÜLTÜRÜ ve töresi çıkartılmış, İslam adı altında Arap Kültürü dayatılmış olan Irkdaşlarımıza gerçek Türk Kültürünü öğretmek, öz benliklerine geri döndürmek için çalışıyoruz.
Son 40 yıldır, özellikle de SSCB´nin yıkılısının ardından, Türk Düşmanları tarafından açıkça desteklenen küçük Kürt topluluğunun Milletleştirilmesi ve haddini bilmez bir taleple Türkiye’den toprak istemeleri yönünde kullanılması ve İslamcıların, sözde daha müslüman ve dindar bir Türkiye, özünde ise Arap ve Batı sömürgesi haline getirilmiş, din bahanesiyle, etnik kimliklerin ön plana çıkarıldığı ve Türklerin yok edildiği bir Türkiye planının ardında ki esas Düşmanları tüm ırkdaşlarımıza anlatmak ve mücadele yöntemlerini öğretmek ve öğrenmek için çalışıyoruz.

Öncelikli hedefimiz Türkiye´yi Türkleştirmek Başbuğ Atatürk´ün ölümünden bu yana süre gelen sistemli asimilasyonun önüne geçmektir. Türkiye Cumhuriyetini TÜRKLER kurmuştur ve yalnızca TÜRKLER yönetebilir.

***

Bizler hiç bir millet, ırk ve topluluğa ön yargılı bir düşmanlık gütmüyoruz. Ancak tek bir Türkün canini yakan, Türk için anlamı ölçülemez olan VATANINA göz dikmek gafletinde olan her millete, ırka ve topluluğa DÜSMANIZ... Ölümüne savaşmak Türk Töresine ve Değerlerine zarar getirmemek için her zaman tetikteyiz.

Bizler uğraşını verdiğimiz, bir nebze olsun fayda sağlamak için baş verdiğimiz bu yolda asla maddi yada manevi bir beklenti içinde değiliz. Tek amacımız mensubu olmaktan aldığımız her nefeste ŞEREF duyduğumuz yüce Milletimize karşı olan görevimizi yerine getirmektir. Bizler bu asil Millet için, kanını, hayatını, ailesini tüm mal varlığını hiç düşünmeden veren milyonlarca şehidimizin mezarlarında emanetlerinin kanla, canla korunduğunu bilerek huzur içinde yatması için çabalıyoruz.