19 Mart 2009 Perşembe

6 MAYIS “KÜRT NÜFUS ARTIŞINI DURDURUN” EYLEMİ VE İMZA KAMPANYASI

TTBD kurulduğu günden bu yana amacı olan Türkçülük şuurunu güçlendirmek ve bin yıllar önce yurt tuttuğumuz topraklarda ki kesin ve tartışılmaz Türk hakimiyetini korumak amacına uygun olarak, 300 yılı aşkn bir süredir hiç bir tüzel kimliğin cesaret edemediği bir eylemle gittikçe artan bir tehlikeyi ulusunun bilgisine sunmuştur. Sonuç olarak binlerce yeni Irktaşımıza ulaşılmış ve Türkiye´de ulus Devlet fikrini canları pahasına koruyacak kişilerin olduğu dosta düşmana ilan edilmiştir.

Bu Türkçülük tarihinin anlam itibarıyla en önemli eylemi pek tabii öncesinde, sırasın da ve sonrasın da, her tür yol denenerek engellenmeye çalışılmıştır. Ulusumuzun, hiç bir ön hazırlık, duyuru vb. yapılmadığı halde İzmir Kıbrıs Şehitleri Caddesini tamamen özgür iradeleri ile doldurarak vatanına ve değerlerine sahip çıkması Türkün üstün meziyetlerine önemli bir delil olarak başta bölücüler ve Türk düşmanlarının yüzüne atılan sert bir tokat olmuş; ve Türk Milleti, devletine vatanına ve ırkına sahip çıkmıştır.

Büyük şehir Belediye başkanın bizzat yürüttüğü hummalı engelleme çalışmalarına, tüm teşkilatı tutuklama tehditlerine karşın inatla ve inançla devam edilen eylemimiz, ses tertibatımız için gerekli olan elektriğin kesilmesiyle daha da büyümüş ve Türkçüleri durdurmak için başvurulan bu ahlaksız yol da geri tepmiştir. Tüm bu olaylar sırasında ve sonrasın da Şerefli İzmir Polisinin göstermiş olduğu sağduyuya tekrar teşekkür ediyoruz.

Türk düşmanlarının korkusu gerçek olmuştur. Artık Türkçüler sadece düşünmüyor, düşündüklerini hayata da geçirmektedir. Fiilen sokaklara çıkıp “Türkiye Bizimdir” demekte, herkesi de Irkına sahip çıkmaya çağırmaktadırlar..

Hukukları sadece Kürtlere ve teröristlere çalışan sözde insan hakları savunucuları kucaklarında oturdukları ağabeylerinden aldıkları emirle TTBD aleyhine aralarında Çağdaş Hukukçular Derneği ve İzmir Barış Girişimi´nin de bulunduğu birçok sivil toplum örgütü ve bireysel bas vuruyla 34 ayrı suç duyurusunda bulundu! Bu başvurular ve İçişleri Bakanlığı'nın talebiyle açılan dava şu anda halen devam etmektedir.